Аржентина и Полша продължават напред на . Южноамериканците спечелиха група С

...
Аржентина и Полша продължават напред на . Южноамериканците спечелиха група С
Коментари Харесай

Аржентина и Полша продължават напред на Мондиал 2022

Аржентина и Полша не престават напред на. Южноамериканците спечелиха група С след 2:0 над поляците, а европейците останаха втори.

Голямата драма обаче беше за второто място. При 2:0 за Мексико в другия мач, поляците и мексиканците бяха с равни точки – по 4 – и идентична голова разлика – 2:2. В този вид Полша се класираше напред по правилото за феърплей – 4 получени жълти картона против 7 за Мексико. В петата минута на добавеното време обаче Саудитска Арабия вкара 1:2 и головата разлика на Мексико стана 2:3.

Иначе при резултат 2:0 за мексиканците те вкараха още два пъти топката в мрежата. И в двата случая обаче попаденията бяха анулирани.. Головете за Мексико вкараха Мартин и Чавес след почивката. За Саудитска Арабия се разписа Ал Давсари. Мексиканците останаха на трето място, Саудитска Арабия – на четвърто.

Иначе Аржентина смачка Полша. Тимът от Европа се бранеше в 95% от времето и приключи без прецизен удар. През първото полувреме след интервенция на ВАР беше отсъдена смешна дузпа за нарушаване на Счесни против Меси. Вратарят обаче избави удара на зведата от бялата точка.

Веднага след паузата Макалистър вкара за 0:1. Това беше и първият му гол за националния отбор. В 67-ата минута Алварес повиши на 2:0.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР